Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 19 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

ПРЕМ'ЄРА! Найдорожчий серіал Європи "Вавилон-Берлін" - на НТН

26 серпня 2020, 16:03
ПРЕМ'ЄРА! Найдорожчий серіал Європи "Вавилон-Берлін" - на НТН

У понеділок, 31 серпня, о 22:30 на НТН стартує прем'єрний показ культового німецького серіалу "Вавилон-Берлін". Це - екранізація серії детективно-історичних романів Фолькера Кутчера про інспектора поліції Гереоне Раті, що охоплює період з 1929 по 1938 рр. Режисери знайшли неймовірну за німецькими мірками суму в 40 млн. євро для зйомок перших двох сезонів, що зробило "Вавилон-Берлін" одним з найдорожчих європейських серіалів.


Дивіться серіал на НТН з понеділка по четвер, о 22:30, одразу по дві серії поспіль.


Про серіал: Дія відбувається в Німеччині в кінці 1920-х - початку 1930-х років. Фашисти ще не прийшли до влади, однак все йде до державного перевороту. Комісар місцевого відділення поліцейського управління Гереон Рат працює в столиці одним з головних слідчих, який займається розкриттям складних справ. Йому доводиться йти по сліду як вбивць, так і торговців наркотиками і грабіжників.
Головний герой: Гереон Рат, комісар поліції (актор Фолькер Брух)
Молодий комісар поліції прибуває з Кельна до Берліна, щоб розслідувати справу про шантаж. У процесі розслідування йому доводиться мати справу з корупцією на найвищому рівні, з торгівлею наркотиками і зброєю. При цьому і сам Гереон Рат вступає в конфлікт з законом. Сищик закохується в блискуче місто і в зухвалу стенографістку Шарлотту.
Головна героїня: Шарлотта, подруга Рата (актриса Лів Ліза Фріс)
Їх познайомив щасливий випадок. Шарлотта прийшла в поліцейське управління в пошуках роботи. Вона стала стенографісткою, але у дівчини вроджений талант нишпорки. Слідом за Гереоном Ратом, безнадійно в неї закоханим, вона занурюється в божевільне і веселе нічне життя Берліна.
Їх місце: Клуб Moka Efti
У цьому клубі проводять ночі комісар Рат, Шарлотта і інші поціновувачі богемних веселощів. Тут танцюють, бавляться наркотиками і п'ють до втрати свідомості. Реальне кафе Moka Efti відкрив на Фрідріхштрассе в 1926 році грецький бізнесмен Джованні Ефтіміадес. Легендарний заклад з міцною кавою, екзотичним інтер'єром і танцзалах було одне з наймодніших місць у Берліні 1920-х років.
"Вавилон-Берлін"
Німеччина 2017, детектив, 8 серій
Режисери: Том Тиквер, Хендрік Хандлёгтен, Ахім фон Борріс
В ролях: Фолькер Брух, Лів Ліза Фріс, Леоні Бенеш, Валера Канищев, Дмитро Александров, Денис Бургазлиев

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.