Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 19 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

ПРЕМ'ЄРА! На НТН стартує новий проект "Наші права"

21 вересня 2020, 16:19
ПРЕМ'ЄРА! На НТН стартує новий проект "Наші права"

У суботу, 26 вересня, о 12:30 дивіться на НТН прем'єру проекту власного виробництва "Наші права". Це - програма про актуальні соціальні проблеми, про те, як захистити себе і своїх рідних від несправедливості, коли замість допомоги і сприяння чиновники закривають перед людьми двері або приймають відверто нечесні рішення.
Ведуча - Лілія Налягака.

Журналісти "Наших прав" зайдуть і в чиновницькі кабінети, і в приватні компанії - великі і маленькі - які вважають, що їх бізнес важливіше комфорту, безпеки і здоров'я людей.

Ми покажемо, що всупереч українських традицій, коли замість вирішення проблем людей чиновники перекладають відповідальність  один на одного, може і буває по-іншому. Що справедливості можна домогтися в будь-якій ситуації, головне - не сидіти склавши руки і відстоювати свої законні права.

Герої програми - звичайні українці, чиї права були порушені: рахунок за комунальні послуги з астрономічною сумою; спроба відібрати житло під будь-яким приводом; шкідливе виробництво поруч з житловими кварталами; несправедливе ставлення до дитини в школі; неправильно поставлений лікарем діагноз; насильство в сім'ї і багато іншого.

Всі порушення прав громадян ми розглядаємо разом з професійними адвокатами, з'ясовуємо, хто за законом повинен нести відповідальність і на конкретному прикладі продемонструємо, як можна захистити свої права і що для цього слід робити.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.