Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 19 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

На НТН - прем'єрний показ культового серіалу "Сліпа Зона"

7 лютого 2021, 19:12

У понеділок, 8 лютого, о 21:30 НТН почне прем'єрний показ американського серіалу "Сліпа зона" (Blindspot). Це захоплююча історія про дівчину з загадковими татуюваннями, якими покрито все її тіло, яка втратила пам'ять. І кожне татуювання є ключем до злочинів.

Дивіться серіал на НТН з 8 лютого, по буднях о 21:30, одразу по дві серії поспіль.

Про серіал:

Нью-йоркська поліція знаходить в центрі міста речовий мішок, всередині якого виявляється оголена молода жінка (Джеймі Александер), начисто позбавлена ​​пам'яті, але зате з ніг до голови вкрита свіжими татуюваннями. Лікарі встановлюють, що амнезія викликана наркотиками. І так як особистість дівчини встановити не вдається, поки її звуть Джейн Доу. Вивчаючи тату героїні, ФБР приходить до висновку, що в них містяться зашифровані вказівки на що готуються теракти. Агент Курт Веллер (Салліван Степлтон) і його команда отримують наказ розшифрувати татуювання і припинити злочинні задуми. А так як у "Джейн Доу" раптово виявляються навички спецназівця, то Веллер привертає її до операції в якості не тільки "консультанта", але і польового агента.

Цікаві факти:

Джеймі Александер доводиться проводити сім годин у гримерному кріслі для нанесення тимчасових татуювань. "Коли я виходжу з сумки в пілоті, у мене є тільки наклейка на моїй жіночій частині. Це повна нагота, але ви не можете бачити розміри будь-яких вигинів через те, наскільки щільні татуювання", - так прокоментувала пілотну серію "Сліпої зони" актриса. Хоча Джеймі Александер завжди хотіла грати в театрі і кіно, в школі вона займалася боротьбою. Її вигнали з театрального гуртка, тому що вона не вміла співати.

Жанр: детектив

Країна: США

Режисери: Маркос Сіга, Карен Гавіола, Джефф Т. Томас

В ролях: Джеймі Александер, Салліван Степлтон, Роб Браун, Одрі Еспарса, Ешлі Джонсон, Юкуелі Роч

 

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.