Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 19 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

ПРЕМ'ЄРА! "Мир чи війна" - нове політичне ток-шоу на НТН

7 квітня 2021, 23:10

У п'ятницю, 9 квітня, о 21:30 на НТН стартує масштабне політичне ток-шоу "Мир  чи війна", створене редакцією "Подробиць" ("Інтер"). Ведучі - Катерина Лисенко і Юрій Бібік в прямому ефірі будуть обговорювати з гостями важливі і актуальні для України теми. Гостями студії стануть політики, експерти та відомі люди країни, лідери думок.

Дивіться ток-шоу "Мир чи війна" в прямому ефірі НТН щоп'ятниці, о 21:30.

Про проект:

"Мир чи війна" - це звичайні українці і чиновники-корупціонери, які крадуть з наших кишень, це високі тарифи і низькі зарплати, це гучні обіцянки політиків і їх реальні справи.

У нашому ток-шоу ми порушуємо усталену модель, де головний - це політик. І приймаємо нову, де кожен українець може також брати активну участь і висловлювати свою позицію.

"Мир чи Війна" - це ток-шоу, в якому ми змусимо політиків відповідати на незручні запитання. Повірте, ми згадаємо кожну невиконану обіцянку, не беручи відмовок ", - коментує ведучий Юрій Бібік. - Це майданчик, на якій глядач стане повноцінним учасником ефіру, і буде впливати на дискусію".

"Люди втомилися слухати одні й ті ж обіцянки політиків. Змінюються уряди, змінюються кольори партій, а проблеми в країні з року в рік залишаються ті ж", - говорить ведуча Катерина Лисенко. - "Тому наше завдання вивести кожного на чисту воду, змусити говорити не тезами своїх партійних програм, а дати людям реальні відповіді. Ми забезпечимо рівні умови для всіх політиків. Але і запитаємо з кожного. Обіцяємо гарячу, емоційну, але конструктивну і об'єктивну дискусію!".

Палкі дискусії, прямі включення, відповіді на злободенні питання - щоп'ятниці в ефірі телеканалу  НТН, о 21:30.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.