Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 19 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

ПРЕМ'ЄРА! "Акцент" головної теми дня - на НТН!

12 квітня 2021, 10:12

У вівторок, 13 квітня, о 18:30 на НТН відбудеться прем'єра суспільно-політичного ток-шоу "Акцент" (виробництво редакції "Подробиці", "Інтер", на замовлення НТН), ведуча Наталія Семенченко.

Програма "Акцент" виходитиме  на НТН з вівторка по четвер, о 18:30.

Про проект:

"Акцент" - суспільно-політичне ток-шоу, де гості студії - відомі політики, депутати, міністри, експерти аналізуватимуть головну тему дня разом з економічним експертом Наталією Семенченко. Глядачі зможуть розібратися в політичних тонкощах, нових законах і змінах, від економічних до політичних нюансів і зрозуміти - як це вплине на життя кожної людини.

 "Наша інформаційна місія - брати головну тему дня і гарячим слідом розбирати її на плюси і мінуси, за і проти. Наші гості - це представники двох позицій, думок. А глядач сам вирішить,  яка йому ближче. Ми лише допоможемо правильно розставити акценти на важливому ! " - коментує ведуча Наталія Семенченко.

Дивіться ток-шоу "Акцент" в прямому ефірі НТН з вівторка по четвер, о 18:30.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.