Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Історія Ганнібала Лектора – на НТН

16 січня 2022, 10:21
Історія Ганнібала Лектора – на НТН

У понеділок, 24 січня, 8 лютого, о 23:00 НТН розпочне показ американського серіалу «Ганнібал» (Hannibal), створеного за мотивами популярної серії творів Томаса Харріса.

Серіал «Ганнібал» розповідає про маніяка-людожера Ганнібаля Лектера, героя фільмів «Мовчання ягнят», «Ганнібал», «Червоний дракон» та «Ганнібал: Сходження». Головні ролі у картині виконали Мадс Міккельсен, Х'ю Денсі, Лоуренс Фішборн та Каролін Даверна.

Серіал піде на НТН з 24 січня, у будні о 23:00, по дві серії.

Про серіал:

Вільям Грем (Хью Денсі) – агент ФБР, чиєю спеціалізацією є серійні вбивці. Його незвичайний стиль мислення дозволяє йому зрозуміти логіку та перейнятися почуттями інших людей, навіть закінчених психопатів. Але навіть Грем часом заходить у глухий кут. З'являється новий серійний убивця, жорстокість та витонченість якого не знають меж. Тоді Віллу доводиться звернутися за допомогою до старого знайомого, психіатра та маніяка-канібалу доктора Лектера (Медс Міккельсен), якого він сам і відправив колись за ґрати.

Знімальна група серіалу Ганнібал/Hannibal

Сценарій: Брайан Фуллер, Томас Харріс

Режисери: Пітер Медак, Гільєрмо Наварро, Майкл Раймер, Девід Слейд

Актори: Мадс Міккельсен, Х'ю Денсі, Каролін Даверна, Лоуренс Фішборн та інші.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.