Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

«Свідок.Субота» на НТН – найважливіше за тиждень

15 лютого 2022, 15:41
«Свідок.Субота» на НТН – найважливіше за тиждень

У суботу, 19 лютого, о 19.00 на НТН відбудеться запуск нової щотижневої інформаційно-публіцистичної програми «Свідок.Субота». Ввечері кожної суботи ведучий Ян Іванишин підбиватиме підсумки найгучніших і найрезонансніших подій тижня.

«Свідок.Субота» виходитиме у форматі щотижневого тележурналу. У кожному годинному випуску – спеціальні репортажі, власні журналістські розслідування, історичні сюжети, спецпроект «Ексклюзив від Свідка», авторські рубрики журналістів та оперативні новини про події дня.

Ведучий – Ян Іванишин, професійний журналіст та репортер, з великим стажем роботи у ЗМІ.

«Для мене це абсолютно нова історія, вести програму новин, - коментує Ян. – Упевнений, що мій 36-річний досвід роботи у газетах, радіо та телебаченні допоможуть підсумковій програмі «Свідок.Субота» на НТН вийти на новий якісний рівень. А мені – далі зростати у професії. Разом із неймовірно талановитою творчою командою телеканалу НТН!»

«Свідок.Субота» - дивіться щосуботи на НТН, о 19:00.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.