Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 21 червня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Стартували зйомки детективного серіалу «Дрон»

30 травня 2024, 12:53
Стартували зйомки детективного серіалу «Дрон»

 

Телеканал НТН та компанія «Київтелефільм» почали зйомки спільного багатосерійного детективу «Дрон». Це перший серіал власного виробництва НТН за всю історію каналу. Новий детектив – це сучасний погляд на роботу команди поліцейських, яка розкриває складні злочини та розплутує кримінальні справи в наш непростий час. Режисер-постановник серіалу – Олександр Пархоменко. У головних ролях – Максим Самчик, Кирило Прокопчук, Олена Олейнікова, Володимир Горянський, Олексій Зубков, Катерина Рубашкіна.
 
У серіалі «Дрон» глядачі дізнаються про тонкощі роботи українських правоохоронців та разом із ними будуть розслідувати заплутані злочини. А також познайомляться з новими цікавими та різноплановими героями. У кожного свій характер, своя мета, кожен із них по-своєму рухається кар'єрними сходами.
 
«У серіалі – три лінії: по-перше, детективна історія, по-друге, взаємини та негласна конкуренція головних героїв між собою і, по-третє, це особисті історії кожного з персонажів, – говорить режисер Олександр Пархоменко. – Серіал «Дрон» – про наш час, про те, що відбувається в нашій країні, про те, що навіть у такі складні часи люди продовжують працювати, поліцейські стоять на захисті правопорядку, і кожен із нас намагається зберегти людські стосунки – дружбу та любов».
 
На думку актора Максима Самчика («Перші ластівки», «Коло омани», «Тільки живи»), який грає старшого оперативника Леся, серіал «Дрон» має ще й важливу соціальну місію: «У деяких людей упереджене ставлення до представників правоохоронних органів. А ми в серіалі показуємо, що це ті люди, які захищають нас і вирішують наші проблеми, часто жертвуючи своїм особистим життям й відкладаючи вирішення власних проблем. Вони допомагають іншим, забуваючи про себе».
 
Для виконавців головних ролей, молодих акторів Максима Самчика, Кирила Прокопчука та Олени Олейнікової, це перший досвід роботи в образі правоохоронців. Тому, щоб краще зрозуміти нову для них професію, вони перед зйомками консультувалися зі спеціалістами та переглядали фільми про поліцейських. 
 
Олена Олейнікова («Перевізниця», «Хостел», «Моя улюблена Страшко»), яка виконує роль оперативника кримінального відділу, майора поліції Радміли, розповідає: «Я передивилася всі західні фільми про слідчих, детективів, поліцейських. Але нюанси їхньої роботи не завжди підходять до наших реалій. Тому я ще спілкувалася зі справжніми слідчими Головного слідчого управління, які мені розповіли багато цікавих деталей про свою роботу, про якісь уставні речі, про те, як відбувається справжній допит. Показали, як правильно заповнюють протоколи та інші нюанси, які зараз для мене дуже корисні в роботі над серіалом «Дрон». Наприклад, раніше я навіть не задумувалася, що насправді ми ніколи не бачимо слідчих на вулиці, тому що вони не привертають до себе зайвої уваги. Ми стереотипно думаємо, що всі правоохоронці ходять у формі, але насправді слідчі завжди носять цивільний одяг. Поруч із нами на вулиці може проходити спецоперація, а ми про це можемо навіть не здогадуватися, бо все це – таємниця слідства».
 
Чому серіал називається «Дрон»? Творці багатосерійного детективу поки тримають у секреті. Обіцяють незабаром усе розповісти. Тож слідкуйте за новинами. Але актор Кирило Прокопчук («Черговий лікар», «Виклик-2,3», «Кріпосна»), який грає роль старшого лейтенанта поліції Тараса, все ж таки трохи розкрив інтригу: «Дрон – це дуже розумний, кмітливий, спостережливий співробітник нашого відділку, і ми без нього нікуди. Він помічає все. Він завжди на 10 кроків попереду...»
 
Зйомки серіалу «Дрон» триватимуть у Києві до кінця літа, а прем’єра запланована в осінньому телесезоні на каналі НТН.

 

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.