Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 8 вересня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Його собача справа: офіційний постер серіалу «Дрон»

26 липня 2024, 12:15
Його собача справа: офіційний постер серіалу «Дрон»

Зйомки багатосерійного детективу «Дрон» у розпалі. Це перший серіал власного виробництва НТН за всю історію каналу! Телеглядачі зможуть побачити прем’єру уже у вересні. А поки що творці серіалу – НТН і компанія «Київтелефільм» – представили офіційний постер.

Нагадуємо, в центрі сюжету нового серіалу – службовий собака, який працює разом з поліцією. Рішучий та розумний пес Дрон допомагає детективам розкривати кримінальні справи й розплутувати інтриги.

На постері зображені головні герої нового серіалу: службовий пес Дрон, його господар – старший оперативник Лесь, а також – старший слідчий, майор поліції Радміла.

«Для постера ми обрали таку фотографію собаки, щоб на ній був відображений характер головного персонажа – пса Дрона. Бо з одного боку – це професійний службовий собака, а з іншого – добрий, лагідний та дружелюбний пес. Новий постер ми розробили в жовто-сірих кольорах, які відповідають бренду каналу НТН. А логотип серіалу зробили зі спеціальними засічками, котрі нагадують вуха собаки. Окрім того, на постері по боках ми розмістили чорно-жовті елементи, які нагадують огороджувальну сигнальну стрічку, котра використовується для позначення місця злочину. Бо наш новий серіал – це детектив», – розповідає арт-директор Inter Media Group Олександр Сербін.

На постері присутній і слоган серіалу – «Його собача справа», а також хештег – #песйогознає. Адже Дрон – зірка не тільки на телеекрані, але й в Інтернеті. У нього є своя сторінка – https://dron.ntn.ua/, а також акаунт в Instagram – https://www.instagram.com/dron.ntn/, де можна слідкувати за зйомками та пригодами цього службового собаки.

До речі, Дрон – німецька вівчарка. Саме ця порода собак – найпопулярніша у світі! Окрім того, німецьких вівчарок найбільше серед службових собак. Вони працюють в поліції, в армії, на митниці, разом з рятувальниками, вони прекрасні охоронці, поводирі та… актори. А все тому, що ця порода має набір унікальних якостей. Серед них – високий інтелект та здатність до навчання, дивовижна працездатність, беззастережна відданість своєму господарю, витривалість та сила, а ще – ці собаки добре адаптуються до будь-яких умов і прекрасно ладнають з різними людьми. Усіма цими якостями володіє і наш Дрон, а точніше Дог – саме так насправді звати чотирилапого актора, який виконує головну роль.

Познайомитися з Дроном і побачити всі його унікальні навички та вміння глядачі зможуть уже у вересні на каналі НТН.  

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.