Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу
Дата ефіру: Понеділок, 16 лютого 22:00

Додаткова інформація

Елементарно - 2
Шерлок Холмс і Джоан Ватсон вирушають до Лондона, щоб знайти неврівноваженого поліцейського Гаррета Лестрейда, який вів справу про вбивство дружини лондонського медіамагната. Шерлок очікує повернення в свою квартиру, але...
Вуха для Вас/Шукач ракових клітин

17 серія. "Вуха для Вас"

Відомий телеведучий, підозрюваний в інсценуванні викрадення власної дружини чотири роки тому, отримує посилку з відрізаними вухами дружини і вимогою викупу. Втративши роботу, Лейстред тимчасово живе у Холмса і впадає в депресію, Шерлок і Джоан підтримують його кожен в міру своїх здібностей.

18 серія. "Шукач ракових клітин"

Дослідника ракових захворювань вбивають за допомогою гелію, інсценуючи самогубство. Під підозрою якийсь анонімний викривач недобросовісних вчених. Тим часом, Белл запрошує Джоан і Шерлока відсвяткувати своє повернення до роботи детектива після реабілітації і просить розшукати зниклого свідка жорстокого вбивства.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.