Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу
Дата ефіру: Четвер, 19 лютого 22:00

Додаткова інформація

Елементарно - 2
Шерлок Холмс і Джоан Ватсон вирушають до Лондона, щоб знайти неврівноваженого поліцейського Гаррета Лестрейда, який вів справу про вбивство дружини лондонського медіамагната. Шерлок очікує повернення в свою квартиру, але...
Малюнок кров'ю/Великий експеримент

23 серія. "Малюнок кров'ю"

Джоан і Шерлок дізнаються про те, який зв'язок між британською розвідкою і Майкрофтом. Шерлок погоджується розслідувати справу для британської розвідки. І ця справа в підсумку проливає світло на деякі вчинки Майкрофта в минулому і дає привід Джоан зблизитися з ним. У підсумку Шерлок робить спробу врятувати Майкрофта від небезпеки, що йому загрожує.

24 серія. "Великий експеримент"

Шпигунські інтриги розплутуються. Майкрофт прощається з братом і Джоан - він повинен рятувати своє життя. Засмучена цим, Джоан проте планує з'їхати від Холмса. Шерлок, який зробив все, щоб допомогти братові, якого загнали у пастку, просить Джоан залишитися, він готовий на будь-які заходи, щоб вона не їхала.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.