Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Катастрофи

Вибрати дату
RSS

На Київщині "швидка" потрапила під потяг на переїзді: загинула подружня пара

15 жовтня 2010, 15:00
На Київщині "швидка" потрапила під потяг на переїзді: загинула подружня пара

І знову трагедія на залізничному переїзді. На Київщині в селі Тарасівці на шляху потяга опинилася швидка. Крім водія, всередині були вагітна жінка з чоловіком та фельдшер.

За два дні після найкривавішої аварії в Марганці - чергова трагедія. Цього разу зі "швидкою" в селі Тарасівці. Близько дев'ятої вечора перед очима в сотні людей автомобіль із мигавкою рушив на переїзд. На нього наскочив пасажирський потяг.

Олена, свідок:

- Я вийшла, женщина кричала з тої сторони, хтось піднімається. Це, видно, водій був. Девочки не було, і знайти її довго не могли, а чоловік, видно, її, он Галя ходила, то тільки рука і нога.

За лічені хвилини на місці аварії було повно медиків і рятувальників. Поки одні надавали допомогу постраждалим та шукали тіла, інші очищали колію.

Вікторія Рубан, помічник керівника ГУ МНС України в Київській області:

- Проводили деплокацию автомобіля для того, щоб звільнити рух для пасажирського транспорту, о 23 було відновлено. Попередні причини з’ясовують працівники правоохоронних органів.

Свідки розповіли: кермувальникові просто не поталанило.

Олександр Дем'янчук, кореспондент:

- Водій швидкої надто поспішав встигнути перед потягом. Проїхавши один шлагбаум, другий перед ним просто зачинився. Автомобіль опинився у пастці.

Працівник переїзду вважає, що водій сам винний. І порушив не одне правило дорожнього руху, а одразу три.

Працівник переїзду:

- Основні шлагбауми закрилися, він їде на красний, пересікає сполошну, об’їжджає основну, і в момент закриття додаткового проїжджає, а сюда цей тоже падає і остається. Три порушення, і попадає під поїзд.

- А скільки відтягло?

- Близько кілометра. Швидкість потяга, орієнтовно, 115 км. Казать точно не можу, бо немає роздруківки.

Швидка прямувала до лікарні. Везла вагітну жінку зі скаргами на біль у животі. При ній були чоловік і фельдшерка. Потяг протяг машину з півкілометра. Дорогою автівка розліталася на шмаття. Подружжя загинуло, медичка й водій у реанімації.

Василь Кравченко, головний лікар центральної районної лікарні Києво-Святошинського району:

- Стан середньої тяжкості, знаходиться в реанімаційному відділенні, в нього відкрита черепно-мозкова травма, множинні переломи, на витяжці, зроблена обробка ран. В неї перелом основанія черепа, важкий стан.

Якщо вину водія підтвердять, і якщо він одужає - йому доведеться відповідати за смерть людей.

Валерій Лозовий, керівник департаменту ДАІ МВС України:

- Порушено кримінальну справу за статтею 286 транспортна - пригода, де загинуло більше 2 осіб. Переїзд обладнаний був всіма засобами, і при закритому шлагбаумі об’їхав колону, включив синю мигалку. Машинисту цей сигнал с хворими, але зупинитися потяг на такій швидкості не може.

Офіційно причину трагедії правоохоронці планують назвати за кілька днів.

Олександр Дем'янчук, Святослав Мелешкін.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.