Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Допоможіть

Вибрати дату
RSS

Ростислав Фоменко, 15 років (сирота): пухлина мозку

28 жовтня 2010, 12:47

Чужого лиха не буває. На Черкащині селяни рятують свого юного земляка. У 15-річного сироти лікарі виявили пухлину мозку. Грошей на дороге лікування немає.

Ростислав Фоменко, хворий хлопець:

- А у тебе є якась мрія?

- Ну, єсть у мене мрія.

- Тоді поділися з нами!

- Одна, або дві, можна сказать: щоб я був здоровий і щоб батьки були живі.

У свої неповні шістнадцять Ростислав пройшов майже всіма колами пекла. П’ять років тому померла його мати, згодом відмовився від нього рідний батько, а навесні цьогоріч лікарі виявили у хлопця пухлину в мізку. Хворому зробили 2 операції. Після останньої він майже місяць пролежав у стані коми, почав погано бачити на одне око.

Ростислав Фоменко, хворий хлопець:

- І голова болить в мене, і серце болить, і шлунок і інші органи.

Коли лікарі повідомили Ростикові страшний діагноз: хлопець покинув навчання. Нині чекає на третю операцію. У школі кажуть, надолужити знання допоможуть, аби тільки видужав.

Надія Зінченко, директорка Мліївської загальноосвітньої школи:

- Для дитини головне - його душевний стан . Висидіть довго він не може, спілкуватися теж не може. Дитина знаходиться у лежачому стані. Коли йому зроблять операцію, ми зможемо його перевести на індивідуальне навчання.

Ростиславом опікуються рідні бабуся й дідусь. На дорогі операції та післяопераційну адаптацію онука в пенсіонерів немає грошей. Щоденно на ліки потрібно до тисячі гривень. Допомагають односельці: дають хто скільки може.

Марія Зборівська, бабуся хлопця:

- Після операції пішов в аптеку - тисяча гривень, п’ятсот , шістсот. А скільки я йому після операції крові купила. Напозичалися от тако - це долгів в нас. Господи милостивий, де ж ті гроші брать?

Надія на одужання Ростислава є, кажуть медики. Остання, третя операція повинна поставити хлопця на ноги. Позаяк пацієнт сирота, її робитимуть задарма. Проте, потрібні кошти на мешкання в Києві та післяопераційну адаптацію. Тому опікуни змушені звернутися по допомогу до всіх небайдужих.

 

Зв'язатись:

Телефони дідуся - (097) 860 71 67, (097) 860 71 68

(на лікування Фоменка Ростислава Леонідовича).

Станіслав Кухарчук, Володимир Тихомир.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
недостатні дані для перерахунку-!!!!
потрібно
1. ідентифікаційний номер власника рахунку
2. ПІБ власника рахунку
R 01.11.2010, 12:17 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.