Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

На Донбасі брати-боксери до смерті побили двох глухонімих

22 вересня 2010, 11:53

Двоє глухонімих чоловіків стали жертвами непорозуміння на Донбасі. Німі постраждали через те, що не змогли словами розповісти братам-боксерам, хто вони та звідки. Нетверезі спортсмени вирішили, що їх кривляють, і почали бити... до смерті.

До зятя з Черкас приїхав тесть. Обидва - глухонімі з дитинства. О першій ночі пішли до крамниці купити сигарет і пива - відсвяткувати довгоочікувану зустріч. Дорогою додому перестріли місцевих молодиків.

Ігор Нестеренко, перший заступник керівника Макіївського МУ міліції:

- Двое наших преступников подошли к ним, начали опрашивать: кто, откуда, мы вас не знаем, мы тут всех знаем. Они начали жестикулировать, объяснять жестами, как им удобно. Оба преступника были подвыпившие. Это им не понравилось - не говоря ни слова, начали жестоко избивать.

Били щосили, цілили в голову. Від страшних ударів зять помер у кареті швидкої, а його закривавленого родича доправили в реанімацію. Медикам вдалося стабілізувати стан здоров'я постраждалого.

Андрій Колесников, завідувач відділу клінічної рудничної лікарні м. Макіївки:

- Поступил пациент в состоянии крайне тяжелом, тяжесть состояния обусловлена тяжелой черепно-мозговой травмой открытой, с кровоизлиянием в головной мозг, с субарахноидальным кровоизлиянием. Сразу был переведен в приемный покой на искусственную вентиляцию легких.

Та навіть вчасно надана допомога не врятувала життя 43-річного чоловіка - організм не витримав тяжких травм. Правоохоронці з’ясували - це справа рук боксерів.

Затриманий:

- Бил, пока не перестали нападать.

- Сколько примерно было нанесено ударов и куда?

- Точно не помню, может, по 5 ударов, потом когда упали, еще пару раз пнул ногой.

Стражі порядку дякують свідкам: саме вони допомогли слідству затримати катів. Молодики мешкали неподалік й "наводили порядки" у своєму дворі. Молодший був удома, старший - втік, але за кілька діб знайшли й його.

Ігор Нестеренко, перший заступник керівника Макіївського МУ міліції:

- Оба не судимы, правда, один, младший, 88 года рождения - возбуждено уголовное дело по хулиганству, он на подписке о невыезде. Работают экспедиторами на одной из фармакологической компании. Старший женат. Живут братья раздельно: младший с родителями, старший с женой снимают квартиру.

За жорстоке побиття людей, що призвело до смерті, нелюди підуть за ґрати. Душогубам світить, щонайменше, 7 років, а то й довічне ув'язнення.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
два брата по синьке безголовые как и 35% народа украины забили двух чуваков ( не хорошо ) но глупо судить о регионе по двум придуркам ,наверняка в каждом городе есть такие олени
слышь, небыдло не донецкое! рожу закрой свою и не тявкай в сторону людей из Донецкого региона! На себя посмотри и на свое быдлоское окружение!!!
NAT 24.09.2010, 10:39 ответить
Это один из ярких примеров д а у н е ц к о г о б ы д л а......Радуйся,лохторат б ы д л ю к о в и ч а...
Николай 23.09.2010, 12:35 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.