Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

У Донецьку протягом 25-ти хвилин пограбували два банки

12 листопада 2009, 12:06

Каси обібрали двоє невідомих у медичних пов'язках.

Щоб не викликати підозри, двоє грабіжників начепили марлеві пов’язки. Як звичайні клієнти зайшли до банку. А далі - почали погрожувати касирові пістолетом і вимагати гроші.

Сергій Келлер, керівник Київського РВ міліції м. Донецька:

- Примерно в 10.07 поступило сообщение, что 2 неизвестных по улице Университетской зашли в банк, произвели выстрел из неустановленного оружия и завладели деньгами.

Певно, сума видалася грабіжникам замалою, тож за 23 хвилини ввійшли до ще одного банку, за квартал від щойно пограбованого. Діяли за вже перевіреною схемою.

Сергій Келлер, керівник Київського РВ міліції м. Донецька:

- В 10.30 люди с похожими приметами произвели нападение на банк. Они предложили всем лечь на пол, вели себя тихо и сказали, чтоб все легли на пол и у вас проблем никаких не будет.

Люди не постраждали, а ось банки підраховують матеріальні збитки. Обидві фінустанови не обладнані системами відеоспостереження. Це ускладнює роботу експертів. Тепер правоохоронці звертаються до населення по інформацію про злочинців: обидва на зріст понад 175 сантиметрів, міцної статури, були зі спортивними сумками. Один одягнений у плащ зеленого кольору, інший - у сіру камуфльовану куртку з відлОгою. З місць пограбування нападники втекли зеленою автівкою.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецьк, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.