Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Свідок

Вибрати дату
RSS

За новим законом школярів можуть позбавити уроків музики та фізкультури

1 жовтня 2017, 15:07

Вчителі фізкультури та музики у школі можуть стати непотрібними. А все через новий закон про освіту. За ним дітям дозволять не ходити на ці уроки, якщо учні займаються у  спортивних секціях або ж у музичних закладах. Як самі педагоги реагують на такий "подарунок" до дня вчителя?

Закон про освіту вже набув чинності, і тепер школярам необов'язково бігати кроси на шкільних майданчиках. А заняття у спортивній секції учням можуть зарахувати як обов'язкові години на уроці фізкультури. Та ось самі  вчителі  не в захваті від  новацій. Переживають, чи не залишаться без роботи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Мета уроків музичного мистецтва - виховання не музиканта, а ЛЮДИНИ!
Тому у нас в загальноосвітній школі, та в музичній школі різні задачі. В класі музичну школу відвідують 3-5 учнів. Якщо ми йдемо у Європу, то в жодній країні уроки мистецтва не відміняють. З давніх часів уроки мистецтва були обов'язковими предметами.
Людмила 16.10.2017, 20:13 ответить
дура
pospishaiko 19.02.2018, 13:43 ответить
Серіал "Елементарно"
Серіал "Елементарно"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.