Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Їзда без правил

26 жовтня 2010, 14:42
Дата ефіру/події: Понеділок, 25 жовтня 18:30

Здавалось би, якщо дорожньо-транспортну пригоду зафіксовано на камеру, довести, хто винний, а хто правий елементарно. Зазвичай це дійсно так, але тільки не у Фастові на Київщині. Виявляється, що для місцевої міліції запис аварії на відео - це ще не доказ. Докладніше Сергій Антонов.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ну ну ,сняли чотко,тока не учли,шо баришня на мапеди отказалась протокол составлять,бо договорились,шо їй денег дадуть,потом чогото рішила,шо через суд можна більше збить,і начала кіпіш...тока шо кіпішувать,коли такого протокола не було і на відео не номера машини,нічого...з мухи слона робте
я 02.11.2010, 17:43 ответить
"баришня на мапеди" протокол не відмовилась складати, її забрали в лікарню робити операцію, оскільки вона получила серйозні травми. а дама, що її збила навіть вибачення не попросила, сказавши, що "дама на мапеди" сама впала їй під колеса. в результаті "дама на мапеди" пережила 3 операції і залишилась інвалідом, а дама на авто як їздила,так і їздить...
яя 08.03.2011, 12:21 ответить
и ваще как можна оставлять такие коменты: "ну ну ,сняли чотко,тока не учли,шо баришня на мапеди отказалась протокол составлять,бо договорились,шо їй денег дадуть,потом чогото рішила,шо через суд можна більше збить,і начала кіпіш...тока шо кіпішувать,коли такого протокола не було і на відео не номера машини,нічого...з мухи слона робте" не зная сути дела?????

протокол был составлен, но без потерпевшей, потому что ее забрала скорая, и никто никомуденег ваще не предлагал!!!!!!
яяя 08.03.2011, 13:24 ответить
Я бачу ти бога не боїшся. А він, як кажуть, все бачить. Так що чекай.
Оксана 22.11.2011, 21:44 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.