Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Смерть в інтернаті

11 січня 2011, 14:27
Дата ефіру/події: Понеділок, 10 січня 18:30

Люди, які повинні лікувати, причетні до вбивства. У цю історію важко повірити, якби не відео. Правозахисники стверджують: цього пацієнта інтернату для психічнохворих жорстоко вбили. Після вбивства тіло закопали на місцевому цвинтарі. Жодних документів про смерть і поховання оформлювати не стали. Хто був вбивцею - лікарі, санітари чи інші нездорові підопічні інтернату? Кого судитимуть за нанесення тяжких тілесних пошкоджень?

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Хватит расхваливать рэкетира и бандита Косарева. Сюжет был отснят летом 2010 года по его заказу. В дальнейшем этот сюжет должен был крутиться в рекламных роликах в период предвыборной гонки за мандат депутата Одесского городского совета. Однако, не суждено было Косареву даже вступить в эту предвыборную компанию. Теперь его ждет очередная отсидка на зоне за реально совершенные преступления. И поделом этому «борцу за права угнетенных».
Жора 18.01.2011, 08:38 ответить
Жора,может ти сам и подставил Косарева,работая на милицию
Альберт 07.02.2011, 19:43 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.