Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Немовля на продаж

12 травня 2011, 17:35
Дата ефіру/події: Понеділок, 2 травня 18:30

Одеські лікарі незаконно прилаштували до нових родин близько десятка немовлят. При цьому вони нажилися на тисячі доларів. Загалом це були немовлята, від яких відмовилися матері. Та одна дитина виявилася бажаною і довгоочікуваною. Здавалося, лікарів підвели під суд і маля мають повернути рідній мамі. Однак дівчинці уже рік, а вона й досі живе в чужій родині і мамою називає чужу жінку.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
посмотрите предыдущие репортажи! Люда даше не запоминает что раньше говорила! а где биологический отец девочки?????? не знают на какой помойке искать? она говорит не мошет т.к не протрезвела еще !
pravda 20.05.2011, 15:01 ответить
Сволочи вы!! как мошно такой бред показывать! вы за ребенка подумайте ! родная мама - алкоголичка ! скашите спасибо что ребенок в хорошие руки попал а не ходит с мамой по помойкам! вы бы ребенка защищали и родителей с которыми у девочки будущее есть! знаю я эту алашку Люду .. вы бы лучше расследование сделали! противно за наши телевидение
Pravda 20.05.2011, 14:54 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.