Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Озброєна країна

1 листопада 2011, 15:55
Дата ефіру/події: Понеділок, 31 жовтня 18:30

В усі часи люди озброювалися, коли втрачали надію на закон. В Україні спостерігається схожа небезпечна тенденція. Театр абсурду: харківські правоохоронці, які повинні захищати населення, самі торгували зброєю. А у Львові пістолети можна було купити просто в Університеті внутрішніх справ. Чому і як українці озброюються - у серії спеціальних розслідувань "Агентів впливу"!

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Посмотрел ваш репортаж по поводу пневматического оружия и у меня есть несколько вопросов по этой теме: вопрос№1-вы представление имеете в вопросе оружия?;вопрос№2-представление в вопросе кинетической энергии пули?;вопрос№3-представление вообще о пневматике( которая представляет:спортивный4,5 и охотничий5,5 и выше).По моему мнению,человек ,делавший репортаж не имеет никакого представления о пневматическом оружии.
гость 27.11.2011, 23:03 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.