Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Митниця дає добро

23 січня 2012, 16:51
Дата ефіру/події: Неділя, 22 січня 12:00

За офіційною статистикою за минулий рік на українському кордоні вилучили контрабанди на 2 мільйони доларів. Проте фахівці наголошують, насправді обсяги незаконних товарів, які попадають в Україну, в десятки разів більше. "Агенти впливу" повернулися з україно-молдовського кордону, де тамтешніх митників та правоохоронців звинувачують у змові та співпраці з контрабандистами. Про тіньові схеми ввозу товарів з Придністров'я у розслідуванні Олега Василевського.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Все смешалось люди ,кони .... Рассказываете про Ямполь ,а вставляете кадры с Кодымского рынка .В конце показываете людей которые собираются после базара ,а голос за кадром объявляет что это перегрузка контрабандного товара .При том лицо парня не затушовано как это сделано с пограничниками . Покажу это видео этому парню он будет сильно рад что его причислили к контрабандистам .
Сергей 17.03.2012, 22:18 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.