Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Поховані гроші

27 лютого 2012, 12:33
Дата ефіру/події: Неділя, 26 лютого 12:15

Як і куди поховати понад півмільйона гривень. Голова одно із сіл Харківщини це добре знає. Виявляється все дуже просто - спочатку продають одну котельну, потім вкладають гроші у нову, але і вона припиняє працювати. В результаті - ані грошей, ані опалення для двохсот родин! Як виживають люди в екстремальних умовах у глибинці і як змусити контролюючі органи працювати, з'ясовували "Агенти впливу"!

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Вася! А ты часом не засланный, тихарь такой! А! Эти ЛЮДИ сидят без тепла, а кокое-то чмо рассказывает, что они отказались?!?!?!?!?!?!?!?!?!? И они имеют трезвую голову в отличии от тебя!!!!!....
А людям лишь бы жаловаться "мы бедные несчастные, над нами издеваются беебебебе..." Имейте трезвую голову а потом высказывайте, а репортер тоже... нашел у кого интервью брать... И люди тоже странные, зачем голосуете тогда за него. Репортер - тебе два, не актуально, для сельского телевидения сойдет.
Vasya 28.02.2012, 21:51 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.