Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Справжнє гетто

20 березня 2012, 11:12
Дата ефіру/події: Неділя, 18 березня 12:00

Справжнє українське гетто: відсутня вода, опалення, а часто навіть і каналізація. Макіївські будинки-привиди, в яких продовжують жити кілька сотень людей у той час, як вони тріщать по швах і буквально розвалюються на очах. Житлові приміщення по всій країні, які колись належали заводам, шахтам чи іншим підприємствам, сьогодні через чиновницьку байдужість та безвідповідальність несуть смертельну небезпеку. Що таке насправді найекстремальніші побутові умови та як у них вижити, у матеріалі Олега Василевського.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
а взять тряпки в руки повымывать срачи,сделать ремонт,покрасить?что слабо?только и надеятся что кто то им прийдет,что то сделает.в нашем городе люди в общежитиях собрались кто деньгами кто краской и сделали сами своими силами ремонт,и журналистов не зовут. или они специально,получили от государства бесплатно квартиры,пользовались всю жизнь ,не ремонтировали,ждали что им государство прийдет ремонт сделает.а теперь гонят на государство и хотят снова новые квартиры????
паша 01.06.2012, 14:18 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.