Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Безнаказанні

27 травня 2012, 21:15
Дата ефіру/події: Неділя, 27 травня 12:00

Якщо в тебе є гроші, влада або впливові друзі, тобі тоді море по коліна. "Агенти впливу" повертаються до теми українських мажорів. Вони сідають п'яними за кермо і вбивають пішоходів. Однак, як показує реальність, абсолютна більшість з них не відповідають ані перед суспільством, ані перед законом. В спеціальній темі - Марина Борисполець про новий резонансний вирок суду колишньому меру Димитрова та про те, на що здатні українські суди та Феміда.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я уже писала письма на все программы которые нашла.Почему у нас мажоры и ихние сыновья оценивают человеческую жизнь в деньгах?23 февраля 2012 мой муж шёл домой из магазина.Рядом с нашим домом его сбила иномарка,за рулём которой был сын начальника.Я не могу понять как муж оказался зарытым в снегу под забором?С февраля идёт следствие которому конца не видать наверно.Горе-водитель не оказал помощи а ещё лучше накрыл его снегом,хотел до утра сдать машину в ремонт,что и сделал.Машину нашли на СТО в районе.Скажите как быть?Помогите пожалуйста,я морально не могу с этим смириться.Мой номер 0985864136.Я очень надеюсь на вашу помощь.
марина 13.07.2012, 11:43 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.