Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Чорні справи

27 травня 2012, 21:23
Дата ефіру/події: Неділя, 27 травня 12:00

Відібрати квартиру, машину або просто кинути вас на величезні гроші - робота справжніх чорних нотаріальних контор. Згідно офіційних даних, в Україні працює близько 1500 державних нотаріусів та втричі більше приватних. Українські закони та система побудовані так, що навіть тих, хто нечистий на руку та відверто співпрацює з професійними аферистами, притягти до відповідальності практично неможливо. Як не стати наступною жертвою - у матеріалі Олексія Лахненка.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Безпрограшна лотерея, жити в захопленому будинку, який продавець довірившись передав до підписання основного договору, відмовитися від укладення основного договору і покласти вину за це на продавця і при цьому умудритися заявити вимогу про повернення завдатку в подвійному розмірі. Аморально , грубо і не професійно випускати в ефір такі «зшиті на коліні чорними нитками» програми, використовуючи про цьому архівну інформацію, і інформацію отриману від замовника такого репортажу . Сподіваюся, що таке свавілля, як зі сторони покупця, так і зі сторони журналістів буде предметом розслідування прокуратури і суду, і винні понесуть справедливе покарання.
Мне очень жаль, что на НТН работают непрофессиональные юристы, которые перед тем, как выйти сюжету в эфир должны проверить на соответствие его законодательству !!! Стало, к большому сожалению, уже практикой, винить в имущественных спорах между людьми нотариусов, считать их зароботок, и хотеть на этом поднять свой рейтинг.
татьяна 29.05.2012, 15:19 ответить
Подивився даний сюжет! Чесно говорячи до глибини душі противно від роботи журналістів!!! Журналіст — це дзеркало суспільства, він повинен відображати дійсність, а даний сюжет - це не робота журналіста, а робота "журналюг"!!! Людей, які не мають ніякого розуміння про законодавство в цілому (не говорячи про нотаріат), і що саме головне даний сюжет побудований просто для того, щоб підняти рейтинг телепрограми!!!!!
Ось що я можу сказати з цього приводу, неправомірні дії я побачив зі сторони продавця, але ніяк не зі сторони нотаріуса, і тим більше не зі сторони сільського голови!!
Нотаріус не відповідає за виконання сторонами умов договору!!!! Він тільки посвідчує договір (правочин)!!
Зазвичай, у Попередньому договорі щодо продажу майна, існують істотні умови: 1) передається завдаток, 2) вказується строк укладення основного договору купівлі-продажу, 3) штрафні санкції за невиконання умов даного договору, та інші.. (для того, щоб мої слова були зрозумілі пересічним громадянам, цитую уривок з подібних договорів "У разі невиконання Продавцем взятих на себе зобов'язань за цим Попереднім договором, що призведе до неможливості укласти, нотаріально посвідчити чи зареєструвати в державних органах Договір купівлі-продажу, Продавець зобов'язаний повернути Покупцю суму грошей, отриманих за цим договором, в подвійному розмірі. У разі невиконання Покупцем взятих на себе зобов'язань за цим Попереднім договором, що призведе до неможливості укласти, нотаріально посвідчити та зареєструвати в державних органах Договір купівлі-продажу, сума грошей, отримана за цим договором, залишається у Продавця"), тобто Продавець повинен був або ж укласти з Покупцем за попереднім договором, договір купівлі-продажу даного майна, або ж повернути Покупцю кошти в подвійному розмірі, які були отримані ним за попереднім договором!!!!!!!!!!!!!!!! Але повторюю, ніякий незаконних дій зі сторони нотаріуса тут немає!!!! І хочу вам сказати, що даний нотаріус буде правий якщо подасть позов до суду на Ваші, шановні "журналюги" (вибачте, але по іншому даних людей, що готували цей сюжет назвати не можу) незаконні дії (наклеп, псування її ділової репутації)..
Тепер, що стосується сільського голови, то пан Голова ніяким боком не міг і не може знати, що на даний будинок накладена заборона відчуження об'єкту нерухомого майна, так як у нього немає Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна, і що саме головне, для того, щоб зареєструвати ВЛАСНИКА в його ж будинку, йому не потрібно продивлятись чи існує такого роду заборона на відчуження будинку!!
Завершуючи мій довгий і нудний коментар, хотів би дати пораду Покупцю.. Шановна, я розумію що ви потерпіла в даній ситуації, і мені вас жаль, але не шукайте крайніх.. нотаріусів.. сільських голів і так далі!! Знайдіть нормального адвоката, який не буде Вам і всім іншим лити воду, а дійсно буде виконувати свою роботу, розв'язувати дану проблему! Ваша політика мені ясна, замість того, щоб подати позов до суду на Продавця, і реально вирішити проблему – ви вирішили стати «зіркою» телебачення, запросивши телебачення! Так проблема не вирішиться, повірте..
Дякую за можливість висказатись по даному питанню!
Іван 28.05.2012, 16:47 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.