Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Небезпечна їжа

26 серпня 2012, 23:18
Дата ефіру/події: Неділя, 26 серпня 12:00

Пахлава та трубочки зі згущеним молоком - кожен українець хоча б раз купував їх на курорті. Проте далеко не кожен може навіть уявити многомільйонну корупцію та надприбутки на продажу солодощів. Справжня промислова мафія на Азовському узбережжі: тіньові домовленості з контролюючими органами, повна антисанітарія та небезпечні для життя продукти - ось реалії сучасного курортного бізнесу. Хто та як заробив свій перший мільйон на неуважних туристах - розслідування Ігора Колтунова.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
да........... интересные агенты Андрей Мелько-имеет справку от психиатра, который находился на лечении. Андрей Назаренко - который имеет судимость и сидевший за разбой и в добавок наркоман.так что веселенькие агенты получились. ПСИХ и ВОР.ха ха ха .
вера 19.12.2012, 08:35 ответить
Вера,позвольте с вами не согласиться.Андрея Милько я знаю довольно давно,и что я вам скажу,это грамотный и адекватный парень.И никакой он не псих.
P.S. И фамилия у него не Мелько,а Милько.Это можно было бы знать )))
Олег 08.07.2013, 06:42 ответить
Угледар и здесь прославился
masachuses1 07.09.2012, 23:59 ответить
здравствуйте уважаемая вера меня зовут милько андрей валериевич меня можно легко найти в одноклассниках я тоже хочу высказаться если вы высказываетесь под псевдонимом то это означает что вы чегото боитесь а я вот например не боюсь говорить об этом в открытую кто из нас псих значит агенты влияния на то и агенты влияния что они на вас как то повлияли удачи вам уважаемая вера

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.