Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Міліцейська корупція

10 вересня 2012, 00:11
Дата ефіру/події: Неділя, 9 вересня 12:00

Стати міліціонером - дитяча мрія радянського хлопчика - в нашій країні з ринковою економікою стає реальною. Щоб зайняти місце у лавах ДАІшників, не треба навіть спеціальної освіти. 40 тисяч гривень за посаду інспектора, 300-400 гривень хабарів за день та не меньше тисячі керівництву на тиждень. Про розцінки та заробітки правоохоронців-хабарників в історії Ірини Матвієнко.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Для журналистов желающих снять репортаж о коррупции.т.0957512790.
Игорь 02.08.2015, 14:18 ответить
НАРМАЛЬНЕ ВИДЕО....ХТО НАШИМ ГАИШНЕКАМ НЕ ДАВАВ 100.......................НАШИ ЗАЖЕРЛИСЯ ВЖЕ ДАВНО
ВАНЯ 22.08.2013, 20:34 ответить
Одним словом-безпредел!!!
аноним 28.02.2013, 21:26 ответить
журналисты класно подставили патрульных, никто им автоматы в морды не совал, козлы они
саша 24.03.2013, 23:18 ответить
поставят вас любого на трассу и вы будете брать все это все в крови у нашего народа
косс 18.02.2013, 22:21 ответить
One or two to rmeebmer, that is.
Ahmet 27.09.2012, 02:18 ответить
люди добрі схаменіться.я впевниний що ніякого закзазного матеріалу тут нема. ви просто або не знаєте або самі в цьому кодлі берете участь. на справді як в даї так і в міліції діє та процвітає корупція. ні форми ні інших речей безкоштовно ніхто нікому не видає.та що там говорити про речі навіть ручки безкоштовно ніхто не видасть.а стосовно довганя чи навіть того ж томашевського вони беруть брали і будуть брати. ви б краще спитали про їх фінансовий стату і яких умовах вони проживають. вам все життя треба проробити і то не вестачить. вони за день витрачають більше ніж ми звичайні люди за місяць. підіть спробуйте безкоштовно влаштуватись в міліцію це не реально.а довгань взагалі погана людина за гроші готовий брата продати.
анонім 22.09.2012, 20:59 ответить
Журналистам респект за высветление даного сюжета. Но боюсь что парня сделают крайним. Пускай даже Томашевского уволят, придет другой и будет все продолжатся до тех пор пока есть ещё такой человек как Довгань. А в прочем я думаю это по всей Украине такая ситуация, просто никто об этом не говорит. А тут начальник баламут довел пацана вот и имеет теперь статус звезды на всю страну.
ВС 17.09.2012, 22:55 ответить
Валик молодец!!! Томашевский редкое чучело!!!
Вадим 17.09.2012, 21:17 ответить
Пане Томашевськмй!!!!! Не думайте,що про ваші "подвиги" ніхто не знає. Проблема в іншому: ви хочете жити як арабський шейх, то ставайте на трасі і "працюйте" самі.А робити злочинцями чужих дітей, примушувати робити те,про що розповілалося в сюжеті- подвійний злочин. Ваше місце не в посадовому кабінеті,а в тюрмі. Ви,мабуть, теж батько,і якби з вашою дитиною так поводилися,як поводитеся ви з чужими,я думаю,що вас би теж боліла душа. Але її принаймі треба мати....
ОК 17.09.2012, 19:55 ответить
Як кажуть :"Тот прав, у кого больше прав", а з простого сержанта звичайно будуть робити дурня. Напевно з "голої" зарплати вони розкошують. Рука руку миє))))))))
Юрка 16.09.2012, 13:56 ответить
Я хоть і не служу в ГАЇ но такі слухи по городі ходять давно і за ковбасу, і за шини, і за пяних якщо немає то ніхто не здається, працюють поза нормою.
вано 15.09.2012, 12:01 ответить
а чуть не упустил здесь некоторые обвиняют журналистов ,что они в звании не разбираются, но пока никто не написал .что все остальное враньё ;)
Сегодня по городу прокуратура уже шуршит ,хотелось бы чтобы головы полетели не только здесь но и в Хмельницком не только ведь для себя старался пан Томашевский. Спросите у любого водителя Каменца Подольского кто главный корупционер в городе , ответ на 90% будет Довгань Николай , а этот господин и есть главный получатель той домашней колбасы .....
Я уважаю этого парня который в камеру сказал правду об этом осином гнезде. где все построено на деньгах и родственных отношениях, отдельный респект журналистам за то что это высветили. А кто заказчик? Для господина Томашевского это важно, для остальных нет, важно , что пусть малая часть правды ,но прозвучала .
Сюжет замовний :)
Питання - хто касир?
Чому не знаєте - хто такий і який з себе командир окремого взводу ДПС Вершигорук?
Берете інтерв'ю у прапорщика:))
До чого тут склейка - міліція на кладовищі у києві , автомати...
потрібно чесно робити роботу , а журналюги - аферисти
Пане Томашевський!!!! НЕ сюжет на замовлення, а побори по замовленню. І, якби з кожною брехнею, ніс виростав,як у Буратіно, то Ваш став би кілометровим. Як кажуть "Поганому виду немає стиду".Вас не зупиняє те, що сюжет дивитимуться і ваші підлеглі,які носили вам хабарі,з якими ви поводилися, не як керівник повинен поводитися з підлеглими, а наче ви пуп землі,а всі решта ваші підневільні: хочу покараю,а хочу помилую.Я не думаю,що щось зміниться в СИСТЕМІ,але перший крок до змін вже зроблено. Вірю, що настане той час, коли рабська покора підлеглих зміниться сміливістю відстоювати свою честь і свою людську гідність.
ОК 17.09.2012, 15:36 ответить
Насамперед, авторам потрібно хоч таблички читати і запитувати в інспектора прізвище. Командир Кам'янець-Подільського взводу ДПС (а не районного) підполковник, а не прапорщик. І як жартують у Кам'янці - сюжет вийшов на замовлення - тобто колишній начальник міського ВДАІ Довгань М.І. (зараз заст. начальника УМВС області) знов піде на підвищення.
Іван 11.09.2012, 16:08 ответить
Це тільки маленька частина від того, що коїться в Державтоінспекції в дійсності. Таких горе керівників які набивають кишені за рахунок водіїв потрібно вішати на площі біля адміністрації.
Я важаю, що самого "героя" потрібно притягнути до кримінальної відповідальності так як визнає, що брав хабарі та направити відео в прокуратуру. А те що він говорить, це тільки слова. Журналисти не спираються на факти, а перекручують інформацію для чергового скандалу и поплюжать професію працівника Державтоінспекції.
Віталій 10.09.2012, 10:05 ответить
Віталій-якщо ти знаєш про те що там насправді відбуваєця то ти нічого не написав би...
по закону так героя потрібно посадити, але як по закону то потрібно садити 90 % всіх державнослужбовців в пагонах.а то і всі 100%
anonymous 10.09.2012, 12:08 ответить
Ви Віталій на Марсі народилися?,або не маетє авто,або ви зацікавлена сторона.Україна по хабарництву в правоохоронних структурах,входить в першу п"ятірку в світі,після Сомалі звичайно.
Віталій, ви не були в такій ситуації... коли в тебе двоє дітей, а з тебе тягнуть, кожного тижня... чи ви пропонуєте віддавати зарплату... А потім ще й по декілька тисяч $, кожних півроку... так?
Юлія 11.09.2012, 11:30 ответить
10.09.2012, 10:05 Віталій
"поплюжать професію працівника Державтоінспекції."
В нас поплюжать професію працівника Державтоінспекції самі працівники Державтоінспекції. Іншим в цьому плані до них далеко.
Юрій 11.09.2012, 12:49 ответить
да вы что ? серьозно, не берут вщзятки в Кам-Подольске ? кто ездил по Украине тот знает самые наглые гаишники у них, даже работников милиции из других областей и то штрафуют, а вы тут возносите ДАИ до ангелов, сам лично передавал коробки с колбасой( и не только) в УВД, и не надо ля-ля
сергей 11.09.2012, 20:46 ответить
ПОКАЯТИСЬ НІКОЛИ НЕ ПІЗНО

СУДДЯ НАМ БОГ
kruk 11.09.2012, 22:09 ответить
герой как вы выразились нашёл в себе мужество не работать в этой системе ,и, сказать всё откровенно на камеру. А ВЫ бы смогли так? Как раз он и не запятнал свой мундир . респект парню
Шановний Віталію!!!! Ви,мабуть,сам працівник ДАІ. Ви захищаєте "честь" мундира,який не тільки заплямований,а брудний жахливо.Все сказане і показане журналістами суща ПРАВДА.І вина рядових співробітників в рабській покорі корумпованому начальству. Знайшлася людина,яка не побоялася сказати правду,і ви замість того,щоб стати на її захист істини,рабськи лижите брудні чоботи начальства. Я сумніваюся,що всі даішники хапуги і здирники,є чесні і порядні,але система з них робить злочинців. А хто стоїть на її вершин?З них треба і починати "сталінські чистки".
Yugo 17.09.2012, 15:11 ответить
томашевський і хутняк в данній сітуації виступає та і завжди виступав в ролі холуя та заготовача колі довганя
аркадій 20.09.2012, 22:05 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.