Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Повернення до справ

28 жовтня 2012, 18:29
Дата ефіру/події: Неділя, 28 жовтня 12:00

Залякування, погрози фізичною розправою, безробіття та рекомендації покинути місто - так буває, коли люди йдуть проти системи та її окремих корумпованих представників. Два місяці тому колишній міліціонер розкрив "Агентам впливу" таємниці своїх обов'язків та підводні камені роботи ДАІ у Кам'янці-Подільському. Після виходу резонансного матеріалу Ірини Матвієнко екс-інспектору влаштували справжнє пекло на землі. Як зводять рахунки з незгодними та як все ж таки перемогти систему - у поверненні до справи.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Якщо корова не схоче бичок не скоче.Чому Данилишен не писав раніше про корупційні дії своїх начальників? Напевне тому що мав вигоду від цього!А коли увірвалось розгнівався?Вирішив залили брудом всіх працівників владних органів.Деж була його совість тоді коли він брав хабарі прикриваючись неправильною "Системою"?Чому він при владі даній йому небув чесним?Про таких як він в народі кажуть "Гадалка надвоё гадала"Хочеш змінити СВІТ почни з себе. Я невиправдовую дії працівників міліції мене обурюють дії Данилишина "відірвали від "кормушки" давай скаржитись а де ти був раніше такий чесний?
А я вважаю,що хлопець - молодець! Ві почав перший боротьбу проти цього безчинства! Не Ви, пане Андрію, і не я! А саме він! За це йому велика повага. І не потрібно його попрікати, чому не раніше.... Не пізно і Вам приєднатися до нього і розказати свої "гаїшні" історії. Я впевнена. що у Вас вони теж є... А Данилишин молодець.Хтось повинен починати....
Наталя 12.03.2013, 14:43 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.