Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Комунальна мафія

4 листопада 2012, 20:38
Дата ефіру/події: Неділя, 4 листопада 12:00

Українське житлово-комунальне господарство обкрадає нас з вами на неймовірні суми. Два з половиною мільярди надприбутку тільки в одному місті. У Кривому Розі тисячі людей змушені сплачувати за послуги, яких просто немає. Як не стати заручником ЖЕКівського свавілля та як відстояти свої права, а також за що ми платимо та що маємо вимагати від комунальників - матеріал Олексія Лахненка.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
На самом деле все очень печально, но чего можно было ожидать от власти тех политиков которые в своем прошлом Донецкая мафия. Я буду очень рада за всех есле у них получится доказать правду и наконец Криворожани перестанут платить за то чем не пользуються, а Киевляни будут получать то за что платят. Хотя я думаю что как раз из-за ваших политиков которые набивают корманы за ваш счет у вас врятли что-то выйдет, они точно в курсе всего происходящего и им выгодно, что все происходит именно так.
Анна 10.11.2012, 19:13 ответить
С мафией, мафиозными методами, если нач.теплосети проснётся в реанимации с проломленной головой, то мозги мож законно зашевелятся и всех отключат от услуг которых нет!
Петя 14.11.2012, 15:12 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.