Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Комунальні війни

9 грудня 2012, 21:42
Дата ефіру/події: Неділя, 9 грудня 12:00

Житлово-комунальні війни по-українські. У Кривому Розі місцеві жителі штурмують міськраду, а в столиці - дирекцію відомого університету. Із свавіллям та бездіяльністю комунальних служб хоча б раз у житті зустрічався кожен українець. Як змусити чиновників відстоювати права звичайних людей та куди звертатися, аби побороти комунальну мафію? Розслідування Олексія Лахненка.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
в місті ми стикаємось з круговою порукою,зі свавіллям від усюди.на весні працівники водоканалу пройшлися із перевіркою,де виявили багато порушень за які не штрафували,а робили "перерахунок" .при повторних перевірках(не одноразових) наприклад-лічильники ставали справними але борг сплатити треба.вода рахується по кубам доти доки не буде сплачено борг.звертались до юриста з судом- відповідь їхня нічого не виграєте.а самі повідомили про це владу.відповідальність переводять один на одного(голова водоканалу-міський голова),з оговіркою маєте сплатити борг, люди платять,дають оплату в рострочку,як кредит.ЩО робити? допоможіть

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.