Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Українські аферисти

17 грудня 2012, 00:17
Дата ефіру/події: Неділя, 16 грудня 12:00

Тисячі ошуканих, мільйонні прибутки на рахунках зловмисників і десятки кримінальних справ за шахрайство. Скандал із кредитуванням розгортається в столиці. Півтора роки обдурює людей кредитна контора. Попри те, що вже рік, як прокуратура порушила кримінальну справу, установа успішно працює. Хто дає нас дурити і хто дурить - у матеріалі Олексія Лахненка.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Это будет для вас дорогим уроком стоимостью в 30 000 грн. Читайте договор прежде, чем его подписать!!! Лох - он и в африке лох!
Сергей 21.01.2013, 11:41 ответить
Комментарий удален
вот так вот и мы попали в эту компаниюАЖП..30 000 вложили надеясь получить жилье, но увы..сейчас идет суд, и надеемся что все получиться.....только вот судьи закрывают на все глаза в пользу компании много лет....будем ждать.....люди у кого такие же проблемы и кто столкнулся с ними обращайтесь.....мы обьеденились.....
лорик 18.12.2012, 01:12 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.