Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Кумівство та корупція

11 березня 2013, 12:27
Дата ефіру/події: Неділя, 10 березня 12:00

Честь мундира, ігнорування скарг і банальне небажання посадовців виконувати свої прямі обов'язки. Країна, де так зване "кумівство" сьогодні вже стало чи не національною рисою, явище з яким певно, хоча б раз у житті, стикався кожен із нас. Шокуючі історії та приклади того, як чиновники заплющують очі на гріхи своїх колег, "кругова порука", про яку "Агентам Впливу" не раз розповідали знаючі люди. Як відшукати справедливість у відомстві, де процвітає корупція та кумівство? Як змусити чиновника таки відреагувати на вашу справу, а не відбутися банальною відпискою. Та чого понад усе бояться корумповані посадовці? Спеціальна тема Олексія Лахненка.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Мутять стабільно, для банка головне бабло. А репутацією зараз ніхто непереймається.
Стас 21.03.2013, 11:53 ответить
а жителі Городенки будуть мовчати бо купу проблем принесе любе слово проти ЧИНУШ.кум сват брат це біда всіх аграрних районів знедоленної України
що збудять кримінальну справу проти керуючого - НІКОЛИ
в банку Городенки ВСІМ в примусово- добровільному порядку відривають КРЕДИТКИ мотивуючи тим що без цього не отримати переказ з-за кордону !!!ЛОХАМ читати договір - ПРИВАТБАНК в ОСОБІ керуючого ...так що в випадку чого приватбанк НЕ ВІДПОВІДАЄ а всі баблоси десятками років будуть по суду стягувати з керуючого.внесіть а пошук-махинации приват банка- ВОЛОССЯ дибом встане.але ЧАС забитих селян закінчився.СВОБОДА нас приведе до дійсно ВІЛЬНОЇ України.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.