Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Вугільне свавілля

21 квітня 2013, 21:22
Дата ефіру/події: Неділя, 21 квітня 12:00

Щорічно в Україні добувають близько 90 мільйонів тон вугілля. За офіційними даними, 10% з них - нелегально. Тіньовий ринок чорного золота настільки прибутковий, що з ним невигідно боротися. Поблизу селища Сніжне на Донеччині десятки незаконних копанок. Хто кришує нелегальний видобуток - матеріал Юрія Мамина.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Обидно ребята за Вас(( Ни снимать не научились, ни тексты правильно писать. Хотя для зажравшихся киевлян, наверное, и Донецк селом кажется.
Бывший 04.05.2013, 15:19 ответить
Скажите, когда мы услышим ответ от местной власти? От чиновников высшего ранга по этому вопросу, сколько это будет продолжаться мы не знаем, уже просто не хватает сил там жить...
Поддерживаю предыдущий коментарий. Снежное-это город! Где таких журналистов учат?и информацию редакторы канала не проверяют????жаль
Марина 22.04.2013, 13:46 ответить
Человек который готовил материал мог бы для приличия и Википедию почитать. Может бы сделал для себя открытие, что Снежное это город.
Lana 22.04.2013, 08:15 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.