Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Секрети лікарів

2 червня 2013, 19:56
Дата ефіру/події: Неділя, 2 червня 12:00

Статистика громадських організацій: через лікарську недбалість в Україні щодня помирає семеро хворих, майже 25 стають інвалідами. Жертви медиків про це й не здогадуються. Лікарська порука на ймення "медична етика" робить усе, аби приховати злочини. Справа Ірини Матвієнко.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Підкажіть будьласка що мені робити, моїй 2-річній дитині ,по словах Черкаських врачиів зробили операцю,через 6 місяців вияснилось, що ніякої операції небуло,на ренгені нічого не виявлено даже від сліду операції.
Комментарий удален
Комментарий удален
сергій цвик- то продажне гамно, яке правда немає що продати, крім базарного лайна!засранець..який присмоктався до такої ж нікчемної партії, які він .він ще має виборчі амбіції? хаха!
наташа 28.08.2013, 13:38 ответить
Комментарий удален
Ви маєте на увазі лікуючу лікарку Аллу Пастернак? Я теж так думаю! Втікає коридорами, совісті не має!!!
По-моему "гість" занадто активный. Чувствуется "след" агентский. Но это - ПЕРШЕ. ДРУГЕ: идея канала (а скорее - заказчиков подобных "репортажей") перенести все проблемы украинской (ПОСТСОВЕТСКОЙ!!!) медицины на низшее звено - врачей, медицинских работников других специальностей. Почему? Да потому, что необходимо СРОЧНО отвести угрозу от власть придержащих в украинской медицине. Буду благодарен любому респонденту, показавшему пример "расследования АГЕНТОВ "ВЛИЯНИЯ", касающийся: - системы финансирования здравоохранения не на уровне "Феофании", а в селе, маленьком городе и т.п.; уровень подготовки медицинских кадров в медицинских ВУЗах Украины; наличие в медицинских учреждениях Украины хотя-бы одного аппарата компьютерной томографии, МР-томографии и т.п., принадлежащих государству, городу, селу... ФИГУШКИ!!! НАСЧЕТ "СЕКРЕТОВ" ДОКТОРОВ: а что уже отменили статью Уголовного кодекса о врачебной тайне???
Упс 07.06.2013, 17:39 ответить
Але ці лікарі зовсім страх втратили - вбили молоду дівчину. А влада та мер їх покриває...
Гість 04.06.2013, 19:19 ответить
Мер Надал нічого не може зробити тим лікарям, адже сам повязаний з ними корупційними діями. Підтримую родину Марії Деркач - добивайтеся справедливості до кінця!
Андрій 04.06.2013, 18:52 ответить
Говорите по русски( У НИХ ИНТЕРВЬЮ ПО РУССКИ). Ибо Вам воздастся.Не боритесь с этими журналюгами. Они продали честь, совесть, и разум! ТЕПЕРЬ ИМ, БОЛЕТЬ НЕ НАДО.!!! МЫ, ИХ ЖДЁМ. И ЗНАЕМ КАЖДОЕ ИМЯ! ЭТО ЖИЗНЬ. НЕ УГРОЗА! ЖДЁМС!
Їдь в свою кацапію і там "разгаварівай па русски", а тут вчи українську! А журналісти молодці, не дають замовчати злочинам. І дай Бог їм здоровя так працювати і надалі!
Гість 04.06.2013, 18:03 ответить
Добре, що є такі журналісти, які ще не бояться говорити правду. Будемо надіятись, що міліція та прокуратура теж не заховає голову в пісок і посадить тих нелюдів! А Андрію Деркачу респект, що не опустив рук, хоча йому та рідним можна лише поспівчувати - ТРИМАЙТЕСЯ!!!
Антон 04.06.2013, 12:41 ответить
Ці лікарі зовсім совісті не мають. Встидно їм дивитися в очі людям, от і ховають обличчя, тікають. По суті, вони вбили молоду дівчину, і за це повинні понести справедливе покарання.
Гість 04.06.2013, 12:35 ответить
Цвик п!ариться до вибор!в ! робить нелюд!в з ус!х а сам обручку ще з тепло! Ччуть не з пальцями здерав!
ка!и 04.06.2013, 12:21 ответить
це правда?
123 12.06.2013, 01:46 ответить
Знаю його, порядна людина. Моя сестра у нього працює, помагав їй не один раз. Вважаю, що вони разом з братом Марії Деркач роблять хорошу справу - винні повинні бути наказані. Тоді можливо, це вбереже когось від смерті в майбутньому. Може лікарі будуть відповідальніше ставитися до своєї роботи.
Степан 12.06.2013, 21:29 ответить
можливо ви не все заєте
гість 17.06.2013, 21:12 ответить
вона шалава, от і поплатилася!
ооо 23.07.2013, 21:47 ответить
Для чого ці пусті балачки, і наглість журналістів.
А ви не задумувалися, чому Марію повезли на томограв в інший заклад м. Тернополя, я вам скажу чому, в Тернополі немає нормального томографа в ТМКЛ№2, тому і повезли на нормальне обладнання, щоб обстежити. А хто сказав що було виставлено неправильний діагноз, звідки ця інформація?
123 04.06.2013, 00:31 ответить
Міністерство охорони здоровя України встановило, що діагноз Марії Деркач було встановлено неправильно не лише під час лікування, але й після смерті, під час патологоанатомічного розтину(мабуть, щоб вигородити "своїх") - читайте на сайті "20 хвилин" за 19 лютого, там є фото листа з МОЗу. Таким лікарям місце в тюрмі, а потім у пеклі!!!
Гість 04.06.2013, 09:18 ответить
Дійсно, у Тернополі справа Марії Деркач набула широкого розголосу. У цьому безумовно заслуга її брата Андрія, родичів та друзів. Браво їм, що не склали руки, а доводять свою правоту. Таких справ тисячі, більшість яких замовчують. Сподіваюся, що ці вбивці в білих халатах таки будуть сидіти!
Антон 03.06.2013, 23:10 ответить
Од для чого ці гуічні слова "вбивці в білих халатах", Антон а ти знаєш скільки людей ці "вбивці" витягнули з тамтого світу, на обладні яке застаріло ще в 80-х.
123 04.06.2013, 00:31 ответить
Почитайте, что эти дибилоиды, журналюги, пишут в Крыму. Ничего, их дети и они тоже болеют! Это их хлеб. Дерьмом мазаться. Прошу, не пишите здесь. Не обращайте внимания. Они тут под разными именами и делают себе рейтинг.Продажные, нехорошие люди!!!
Журналісти у цьому сюжеті показали стан справ з медициною у Тернополі "як воно є"......від рук таких горе-медиків загинула не одна людина, проте мало хто наважується почати боротьбу з цією системою. Молодці, що не опустили рук! За справедливість потрібно боротися!!!
Гість 03.06.2013, 15:55 ответить
А хто такий Сергiй Цвик ? Подивiться в Google !!! Який вiн родич ? I що вiн зробив коли тiло померлоi ще не вистигло? Негарно, бридко робити чорний пiар, полiтичнi манiпуляцii на горi! Iринi матвiенко всеодно, працюе на замовлення, грае разом з телеканалом в бруднi полiтичнi Iгри пiд дудку безсердечних соцiалiстiв! Сором
гiсть 03.06.2013, 00:43 ответить
Надал зі "Свободою" точно замішані тут!...вони якраз якнайбільше бояться розголосу і хочуть прикрити "своїх........" А згорьована родина загиблої шукає справедливості!!!...от і вся правда...
Андрій 03.06.2013, 15:48 ответить
дуже пафосно,
гість 02.06.2013, 23:32 ответить
а чому тут намішали різні заклади різних міст це для більшого ажиотажу?
гість 02.06.2013, 23:31 ответить
Ірина Матвієнко занадто похабно та нагло себе поводить у цьому сюжеті ( вривається в кабінети через силу, поводить себе наче в себе вдома, провокує співрозмовників, явно показуючи недостатність культури поведінки та виховання), ніяка професія такого права не надає, тим більше журналіста. Соромно за цей телевізійний канал, який дає роботу таким журналістам. А хто стоїть за цими "постраждалими" людьми, чому не говорять?, Можливо взагалі сюжет на замовлення ???
Гість 02.06.2013, 23:04 ответить
та якщо б вона себе так не вела взагалі нічого б не знала громадськість, дякуючи таким журналістам ці Гавно чиновники та лікарі зовсім не роспаясалися! таке б,,,,тво має бути покаране! а всі хто починае ділити це на плітичне і т.п. та захищати злодіів краще подумайте, на місці потерпіліх та родичів міг і може бути хтось із нас..
вмене одногрупник загинув у обласні лікарні і так як він і його родина бцли з області так ніхто і нівчому не розібрався а жаль!!!!
жаль, є багато толкових лікарів але всі вони стоять в тіні тих які бухають на робочому місті і не роблять н...я бо іх кришує мер....
бажаю міцноі витримки родичам дівчини і щоб винуватці були покарані!!!! сподіваємось цю справу не замнуть чиновники та звязки.....

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.