Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Екологічна катастрофа

25 листопада 2013, 14:47
Дата ефіру/події: Неділя, 24 листопада 12:00

Катастрофа чорнобильського масштабу. Замість озер - чорне болото, замість повітря - сажа. Думаєте, фільм жахів? Ні, сьогодні це реальність в Україні. Потужне підприємство із виробництва біоетанолу скидає свої відходи прямо в русло однієї із найбільших річок нашої країни. Під загрозою отруєння кілька міст, люди б'ють на сполох і благають про допомогу. Ірина Матвієнко розбиралася у цій справі.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Так Хром розказує, а сам сміється... Аж самому смішно, що машину ТАТО купив, хоча сам тато їздить на велосипеді... :))
Олеся 29.11.2013, 10:12 ответить
шла бы ты расперетуды
Когось заділи за живе....
Олеся 05.12.2013, 15:52 ответить
Дякуємо за інформаційну допомогу з боку телебачення, але сподіваємось, що журналісти не обмежаться лише інтерв"ю з керівниками заводу та головою міськради, а офіційно звернуться до відповідних органів з проханням та заявою допомогти простим жителям м. Узина. Тому що в нашій країні на звернення журналістів та запити телебачення краще реагують ніж на особисті ззвернення громадян.

Щодо слів міського голови про відсутність звернення громадян з приводу критичної екологічної ситуації у місті просто стає смішно... Людина відверто на камеру говорить не правду і навіть не червоніє. Совість, очевидно, відсутня. Шкода....
Марина 28.11.2013, 12:25 ответить
Марина,підтримую Вас. Це не перший сюжет "агентів впливу",не бачимо реакції відповідних органів. Побоююсь,що сюжет так і залишиться сюжетом піара журналіста та депутата міської ради П.Ковтюха. Тиждень з труби заводу чорний дим валить,сажою все вкриваїться,запах спирту по всьому місту. Пропоную вже нашого Народного депутата долучати до справи.
Віктор 28.11.2013, 18:22 ответить
Будешь чесаться там где раньше не чесалось никогдаа.
сесгнс 04.12.2013, 21:24 ответить
станешь мером, вот тогда я не тебя5120 посмотрю
fksdfi 04.12.2013, 21:44 ответить
А його ніхто і не тримає
Олеся 05.12.2013, 15:53 ответить
шла бы ты бабуля другой дорогой
Тема цукрового заводу,спиртцеху дуже актуальна. Такого в Узині ще не було за більше чим 100 років існування заводу. Чому не реагують на це неподобство Мін.екології,прокуратура та інші структури? До " Агентів впливу" питання: Що більше шкодить екології завод чи автомобіль міського голови? Ви також в місто приїхали не на "Таврії". Покажіть нам відповідь прокуратури та мінекології,доведіть нам,що дії ваші не спроба показати скандальні сюжети,а намагання допомогти жителям Узина. Дуже вам будемо вдячні!
Віктор 25.11.2013, 20:46 ответить
"Мені купив машину ТАТО". И это ответ нашего мэра, которого мы выбрали. Детский сад...Не знаешь - то ли смеяться, то ли плакать от беспомощности. Все на свете друг другу платят. Мэр получает свою долю, а потом , чтобы его не трогали, по цепочке отстегивает определенный % , который непосредственно доходит до самого крышующего "Партии регионов". Поэтому "крышующий " и не хочет вступать в Евросоюз, потому что такого бардака, взяточничества и коррупции там не допустят.
Лариса 29.11.2013, 10:09 ответить
Комментарий удален
О том мере я наслышан, он далеко не самый плохой - уж поверьте. У вас вроде освещение по всему поселку чуть ли не всю ночь горит.
Empty 05.12.2013, 19:45 ответить
Як мало людині потрібно для щастя-щоб світло горіло. Не забувайте, що то за ваші ж податки. А решта-вода, грунти, про підземні води я взагалі мовчу, Вам в силу освіти не дотумкати. Без світла проживете, а з такою екологією......
Все "независимые" масс-медиа на американских дотациях, потому и не на "Таврии" они в тот город приехали
Empty 05.12.2013, 19:41 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.