Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Захоплення

13 січня 2014, 17:40
Дата ефіру/події: Неділя, 12 січня 12:50

Маєте ласий шматок землі посеред міста? Тоді ви вже у зоні ризику. А якщо ви ще й пенсійного віку, для аферистів стаєте ще більш легкою здобиччю. Чимало охочих залюбки заволодіють вашою власністю, до того ж начебто на законних підставах. Тільки уявіть: до вашої оселі вривається півсотні людей, руйнують паркан, рубають дерева і кажуть: відтепер більша частина вашої землі - їхня. Увага: усе відбувається за сприяння місцевої влади. Чому, аби потрапити на свій город, літній жінці доводиться пролазити під чужим парканом? Та для яких релігійних організацій жага наживи вища від християнських цінностей? Матеріал Олексія Лахненка.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Шановні!!! Такі захвати в місті Полтава не рідкість. Я займалася подібними питаннями, тому наполягаюна тому, щоб проплачені юристи сектантів не ображали журналістів, які захищають звичайних громадян. Журналістам раджу звернутися в Управління земельними ресурсами в м.Полтаві, керівник Трегубов, через якого проходять усі такі справи. Нинішній мер не винен, він уже не може подолати всю банду, яку в свій час очолював колишній мер Матковський. Зацікавтеся долею новобудов, які як гриби виросли під час правління Матковського по всьому центру міста і все стане зрозуміло. Моя справа ще розглядається в суді, але вона дуже схожа на сюжет. Всі жителі Полтави знають про що я пишу і навіть, говорять про це вслух. Цим нахабам нічого не страшно.
Даний сюжет є повтором застарілого сюжету за 17.11.2013р., адже з того часу вже справа розглянута в суді і рішення набуло чинності, яким заявниці відмовлено в позові за безпідставністю. Даний спір було неодноразово обєктивно висвітлено іншими телеканалами.

Решта коментарів необхідно дивитись саме до сюжету за 17.11.2013р.
Нажаль пан Лахненко (журналіст) не відповідає за свої слова щодо обєктивного висвітлення подій, про що він особисто обіцяв мені, і як висявилось нажаль, для нього головне безпідставно роздуті справи, які "напічкан"і неправдою, мяко кажучи. Але я бажаю йому мудрості і щоб в подальшому він перестав дезінформувати глядачів і висвітлював важливі події і ставав на захист дійсно нужденних. І в цьому нехай благословить його Господь!.
З пов.Олександр
hrapatch 14.01.2014, 16:32 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.