Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

У режим економії

13 травня 2014, 17:04
Дата ефіру/події: Неділя, 4 травня 12:00

А вони все ростуть і ростуть – більшість українців цього місяця, побачивши платіжки за комуналку, шукатимуть заспокійливе. Україна почала жити за новими тарифами – підвищеними. Вартість газу потягнула за собою ціни за комунальні послуги, але це ще не усе: тарифи зростатимуть і надалі, і не один рік. "Агенти впливу" зробили власні перерахунки комунальних платіжок: що брали до уваги чиновники, піднімаючи ціни, і чи стануть наші послуги якіснішими. Скільки доведеться платити за гарячий чай та душ, дізнавалася Ірина Курило.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Більшість киян, які у минулому місяці до 20-го числа до копійки розрахувалися за квартплату, тепер отримали платіжки нового зразка, де їм приписаний невідомо звідки взятий борг за гаряче водопостачання та водовідведення. Причому одночасно надана "знижка", яка, як відомо, надається лише при відсутності боргу. Очевидно, це протиріччя абсолютно не хвилює шахраюватих винахідників цих нових платіжок.
коля 17.09.2014, 14:49 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.