Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

На передову!

1 липня 2014, 14:45
Дата ефіру/події: Неділя, 29 червня 12:00

Дев'ять загиблих солдатів, цинічно вбите немовля, напади на блок-пости і численні снайперські атаки на позиції сил АТО. Політики і далі роздають обіцянки і ведуть якісь перемовини. Та поки все залишається без змін. Східняки й досі не можуть спокійно спати і мріють про мир, а поки нагорі домовляються, вони готові будь-якої миті піти на передову. "Агенти впливу" побували на підготовчих базах нових міліційних спецпідрозділів. Ми дізналися, як готують тих, хто буде протистояти терористам. І як у цій боротьбі за спокій у країні об'єдналися колишні вороги. Докладніше у матеріалі Ярослава Мінервіна.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
здраствуйте я обращаюсь с такой прозьбай я живу в городе кривой рог днепропетровскай области ул линейная 25 ситуация такая моего брата судят за краже орехового зерна но суть в том что он работал у человека кавказкой нацеональности но на суду присутствует другой человек в роли потерпевшего и требует наказания у суда но брат говорит что этого человека некогда не видил и не чего не брал у него но суд не берет внимание его слова другой человек приежает к нам к дому и вымагает с него 42 тысячи гривен + к тому есть свидетели как он угрожал нам что посадит его и там он заплатит мелиции чтоб с него зделали девочку
ПРОШУ ПОМОГИТЕ РАЗОБРАТЬСЯ В НЕ ЗАКОНЫХ ДЕЙСТВИЯХ СУДА ТА КАК ВСЕ КТО ОБВЕНЯЛИСЬ В ЭТОМ ДЕЛЕ ВЫХОДЯТ ЧИСТЫЕ ИЗ ВОДЫ
Георгий 30.07.2014, 21:45 ответить
Шановна редакція розберіться будь-ласка як може заступник начальника служби дільничних інспекторів Камянець-Подільського міського відділу міліції Лозінська Ольга працювати якщо її мати сама перебуває в розшуку - сама злочинець ?
Ігор 21.07.2014, 16:29 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.