Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Автомобільний абсурд

28 жовтня 2014, 18:00
Дата ефіру/події: Неділя, 26 жовтня 12:00

Це кадри з фільму "Законослухняний громадянин". Джерард Батлер яскраво показав, що може трапитись із тим, хто замість правди обирає брехню.

Якщо на Заході порушення закону працівниками Феміди може спричинити справжній скандал, в Україні, на жаль, пропаганда законослухняного життя часто - лише привід виступити на камеру. Ми вже показували вам найпопулярніші схеми автомобільних афер: продаж за техпаспортом, машини-двійники. Та розгляд кожної справи засвідчив: постраждалі втрачали своє майно через власну недбалість.

Проте тиждень тому з нами зв'язалась чергова жертва. Такого абсурду ми ще не бачили: придбавши авто, чоловік провів огляд машини у МРЕВ, від експертів-криміналістів жодних питань, запевнили, усе законно, бери і катайся. Та за два роки авто конфіскували. Замість ключів у руках водія - ухвала суду про арешт майна. Усі розводять руками, мовляв, не підфартило, справа програшна. Нібито колишній власник за автівку грошей так і не отримав. Повне безглуздя, від якого страждає звичайний водій. Андрій Стельмах дізнався, як докотились до такого абсурду.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.