Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Приберіть камеру!

10 листопада 2014, 01:16
Дата ефіру/події: Неділя, 9 листопада 12:00

Посвідчення журналіста - непогана зброя у спілкуванні зі знахабнілими чиновниками, грубіянами та охоронцями. На зворотньому боці витяг з Конституції України: "За 
перешкоджання професійній діяльності журналіста винуватець може сісти за грати на півроку". Знаєте, часом тільки ця цитата дозволяє нормально провести свою роботу. От коли підбігає до тебе охоронець і вириває камеру, мовляв, знімати заборонено. А от якщо ви у торговельному центрі, на ринку чи в іншому публічному місці вирішили сфотографувати свого друга або родину, або просто зняти ось таке веселе відео, а до вас підходить охоронець, затуляє камеру і заявляє: "Приватна територія, не можна". А ви що? Викличете міліцію чи просто мовчки підете геть? Наша Аліна Семенюк проїхалась містом і зафільмувала свою прогулянку на камеру. На приманку зреагували. Журналістка почула усе, окрім законних вимог. Її експеремент - зараз.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
я вражений брехнею на місію Гуд Н'юс з боку Аліни Семенюк...дівчинко моя ти починаєш тільки жити...
В любом супермаркете, трц да и в кафе вы можете снимать сколько угодно вашей душе. Внутренние правила магазина на которые часто ссылаются так сказать охранники, не могут противоречить конституции Украины. А она Вам разрешает собирать информацию в любой удобный для вас способ.
;%::?* 18.11.2014, 23:10 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.