Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

У пошуках правди

1 грудня 2014, 14:33
Дата ефіру/події: Неділя, 30 листопада 12:15

Уявіть собі: ви відкриваєте дуже вигідний бізнес, ваш прибуток десь 400 тисяч гривень на тиждень. І ще - ви взагалі не платите податків, адже у вас є впливові покровителі. І все це не десь там, у офшорах, а тут, на рідній землі, в Україні. Підприємницький рай, правда? От тільки одна проблема - від вашого бізнесу гинуть невинні люди. Наш журналіст, Ярослав Мінервін, повернувся із Харківської області, де зустрівся із селянами, які запевняють - від викидів місцевого заводу у їхніх дітей з'являються онкологічні хвороби. Власник заводу божиться - підприємство взагалі давно не працює. Із таким, як-то кажуть, не жартують. Наш колега дізнався, хто бреше.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
подскажите.как можно вам позвонить.у нас в городе полный беспредел со стороны власти.помогите
наталия 08.12.2014, 13:00 ответить
Ребята, съемочная группа, спасибо большое что приехали! После выхода сюжета дело сдвинулось. Даст Бог, закроют наконец эту "клоаку".
Надежда 03.12.2014, 16:18 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.