Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Дорогі дороги

15 грудня 2014, 15:12
Дата ефіру/події: Неділя, 14 грудня 12:15

Здавалося б, хто не чув, що дороги в Україні - це її біль. Розбиті, криві, із неякісним асфальтом, - це знають усі. Тільки не Укравтодор. На наукові дослідження того, як треба будувати, там готові цього року витратити 10 мільйонів гривень. Мої колеги провели десятки розслідувань і довели, що наша система зведення доріг - абсурдна. Тільки послухайте: Укравтодор сам обирає підрядника, що поставляє матеріали для будівництва, сам будує і - головне - сам себе контролює. Два роки тому уряд створив спеціальну інспекцію, що нібито має контролювати стан будівництва, але дати їй по шапці може тільки Міністерство інфраструктури, тобто ті ж самі власники Укравтодора. Приміром, у тій же Польщі за дороги відповідають десятки будівельників, переважно, іноземці. І доріг там удвічі більше, хоча їхня територія вдвічі менша за Україну. Однак ми - патріоти, усі гроші мають залишитися в країні. Неважливо, що вони осідають у кишенях кількох десятків можновладців. Коли закінчиться масове обкрадання наших водіїв? Не дала заховати голову в пісок дорожнім чиновникам Леся Подинська.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Показують більшість комунальних доріг
Іван 17.12.2014, 14:27 ответить
более тупого и не профессионального репортажа я еще не слышала :)))). Кстати, данный обьект не контролируется Укравтодором. Данный обьект контролируется европейским банком реконструкции и развития, банком, который финансирует данный обьект. Прежде, чем говорить ложь проверяйте информацию. Складывается впечатление, что все репортажи, и не только Ваши, заказаны. Может есть смысл проверить работу журналистов?
Наши дороги примерно также хороши, как журналисты, которые об этом пишут, совершенно, не въезжающие в проблему. Лишь бы облить грязью, перекрутить то, что говорят дорожники, нарезать купоны и вперед в эфир. Эта девочка - просто бездарность. Но гонорар получила. Молодец, не ворует.
Гость 16.12.2014, 12:37 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.