Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Чергове пекло

19 січня 2015, 17:48
Дата ефіру/події: Неділя, 18 січня 12:00

Коли дізнаєтесь, куди наша знімальна група їздила о 5 ранку, не повірите. Виявляється, поспішати до світанку треба в чергу! Підприємці Києва, аби оформити документи, займають місце біля дверей Шевченківського центру адмінпослуг за добу. І все це - аби отримати найпростішу довідку, без якої податкова може оштрафувати їх на тисячі гривень. Що це таке? Зневага до людей, які бодай намагаються робити бізнес у країні під час страшної кризи, чи цілеспрямоване розпалення ажіотажу, яке просто вигідно? Кому? Тетяна Даценко випробувала на собі усі кола чергового пекла.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Показані в відео бланки документів (Виписки та ін.) вже як рік не видаються. Гербові банки рік як скасували. Виписку можна оформити в будь-якого реєстратора. Надавати юридичні послуги запропоновані на графіті нікому не заборонено. Також працює електронна реєстрація підприємців і підприємств. Проблема штучно створена взагалі.
Сергій 22.01.2015, 16:59 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.