Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Де кіно?

26 січня 2015, 17:35
Дата ефіру/події: Неділя, 25 січня 12:30

Збори культового фільму жахів "Паранормальне явище" - майже 200 мільйонів доларів. Думаєте, куди нам до голівудських бюджетів? Фільм обійшовся продюсерам всього в 15 тисяч доларів. Тобто, картина окупила себе в 13 тисяч разів. Усі епізоди знімались в будинку самого режисера. А тепер подивимося: найбільша кіностудія України імені Олександра Довженка - це десятки павільйонів і величезна територія, бери й знімай. Одна проблема: для роботи в цих приміщеннях підійде хіба сценарій про Другу світову. Обдерті стіни і дірки в підлозі. Аби приміщення просто не завалилось, куди легше павільйони просто здавати в оренду. Та навіть такий бізнес виявляється чесно вести там не хочуть. Ціни на оренду захмарні, а документів - ніяких. Наша журналістка Аліна Семенюк нарахувала мільйони гривень, що йдуть мимо каси. То що, кіна не буде?

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Материал, показанный в сюжете "Где кино" не правдивый и полностью заказной, так называемая джинса!!!! Я работаю на киностудии. То что показано пронизано враньём, некоторые кадры претенциозны, факты перевраны в пользу орендатора, которая на сегодняшний день должна киностудии немалые деньги. честно говоря, не думала что эта программа способна так ВРАТЬ.......
А что, в таком, случае с директором киностудии? Где его комментарий?
Нуся 25.02.2015, 05:15 ответить
Надо восстановить а не разрушать

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.