Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

У боротьбі із незаконним будівництвом

30 березня 2015, 16:07
Дата ефіру/події: Неділя, 29 березня 12:00

Землю в центрі міста вам в подарунок. Хочете, будуйте будинок, хочете - зоопарк. Ваша земля - ваші забаганки. Треба лише отримати Декларацію на будівництво. І не хвилюйтесь, ніякі перевірки до вас не прийдуть. Ну, звісно, окрім місцевих жителів. За законами царів живуть будівельники містечка Вишгород. В самому центрі міста, поруч із міською адміністрацією, кілька років тому обіцяли звести дитячий садочок і соціальний центр. Та болото так і залишилося болотом. Ну а що робити, коли люди вже змирились? - Звісно, зводити багатоповерхівку. Аліна Семенюк дізналась, хто дав добро на зведення незаконних будинків.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Высосали из пальца. Гоголевскую вообще встали по принципу "а шоб було". Пусть этот депутат покажет, где на ГОГОЛЕВСКОЙ метро. Трещинка в доме 50-ого года. Вау. Работайте. Неинтересно смотреть.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.