Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Чи виживуть львівські шахти?

20 квітня 2015, 16:14
Дата ефіру/події: Неділя, 19 квітня 12:00

На Сході окуповано 60% українських шахт. Чиновники щоразу називають інший дефіцит вугілля: то це вісім мільйонів тонн, то дванадцять. Але й далі мільярди гривень витрачаються на оплату світла і електроенергії. А тепер питання: ви коли-небудь чули про якісне львівське вугілля? Або так: про роботящих львівських шахтарів? Послухайте: Україна посідає перше місце в Європі за кількістю запасів вугілля. Однак шахти Західної України просто на межі зникнення. Ресурси, які нині на вагу золота, на Заході розкрадають, обладнання виводять з ладу, а робітникам по півроку не виплачують зарплату. Хто довів Львівсько-Волинський вугільний басейн до знищення і кому так вигідна енергетична залежність від Донбасу? Розбиралась Леся Подинська.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Чому не використовують вугілля як сировина для виготовлення бензину. Німці то використовували вугільний бензин. Мати таку сировину і бути таким бідним.
Микола 22.04.2015, 21:22 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.