Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Чорнобиль. Спецвипуск

27 квітня 2015, 13:17
Дата ефіру/події: Неділя, 26 квітня 12:00

З часу аварії на ЧАЕС пройшло 29 років. За цей час Україна витратила більше 160 млрд дол. на боротьбу із радіацією. Викиди Чорнобиля уразили понад три з половиною мільйони українців. Сьогодні до зони відчуження катаються автобуси із туристами з усього світу. Над горезвісним четвертим реактором зводять саркофаг. Безтурботним іноземцям показують покинуте місто і каруселі. Та фактично величезна 30-кілометрова зона - це держава в державі зі своїми законами і принципами. Доступ туди суворо заборонений, але це тільки для простих смертних. Наш журналіст Андрій Стельмах провів кілька днів у зоні відчуження, там, куди не водять екскурсії.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Вам не показалось странным что после вашего эфира и интервью с Игорем Шевченко.Сегодня неожиданно загорелся лес вокруг Чернобыля?!Мне кажется еще нужно сделать один эфир по этому поводу.
Андрей 28.04.2015, 21:50 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.