Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео

Щоденники "Україна Трофі". День другий

4 липня 2011, 12:36
Дата ефіру/події: Понеділок, 4 липня 08:20

Нарешті, після довгих вступів і прологів, гонка "Україна Трофі" починається. Перша спецділянка - за київським порогом, в курортному селищі Ворзель. Ніхто і не очікував, що в дачному Ворзелі можна знайти так багато непрохідних доріг! Байраки підступно чатували на джиперів відразу ж за лінією старту. Гонщики здивовані: на такий варіант старту вони ніяк не очікували...

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Just cause it's sipmle doesn't mean it's not super helpful.
Voncile 11.12.2011, 04:46 ответить
Для семьи Горбаченко. Оксана и Роман, глубочайше прошу прощения за неточность информации. К сожалению, у нас была колоссальная нехватка журналистов, я не имел возможности лично быть на всех контрольных точках (как и возможности лично познакомиться с каждым из гонщиков), что, впрочем, не отменяет неловкость ситуации. Рассказ о том, что происходило на КТ2, был мне передан неточно. Сейчас мы монтируем фильм и в очередной раз просматриваем материалы, теперь уже вместе с несколькими участниками съемки, так что, обещаю, все будет изложено правильно. А Роман, действительно, молодец! Как сказал его коллега из 515 экипажа, "спас и штурмана, и штаны"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.