Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Анонси"

Серіал "NCIS: Лос-Анджелес"

22 березня 2012, 21:30
Дата ефіру/події: Четвер, 22 березня 21:30

Відділ особливих проектів - підрозділ NCIS, який займається небезпечними злочинцями, що загрожують безпеці всієї країни. Використовуючи фальшиві особистості і останні технології, команда фахівців працює під прикриттям, ризикуючи власними життями заради досягнення мети. Спеціальний агент Джі Каллен - хамелеон, який здатний трансформуватися в кого завгодно, щоб проникнути в злочинний світ.

Його напарник - спеціальний агент Сем Ханна, колишній морський котик, який брав участь в боях в Афганістані і в Іраку, експерт зі спостереження, який використовує останні досягнення моніторингу для спостереження за польовими агентами і зв'язку з ними. Допомагає команді спеціальний агент Кенсі Блай, надзвичайно обдарована дочка загиблого морпеха, яка обожнює ризик, супутній роботі під прикриттям. Психолог Нейт Гетц здатний зрозуміти мотиви будь-якої людини, він складає профілі злочинців і спостерігає за психологічним станом оперативників. Ця невелика команда покладається один на одного і готова зробити все, щоб захистити національні інтереси.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Верните, пожалуйста, NCIS с Гибсом, Зивой, Тони, Макги!! все знакомые каждый вечер смотрят... самый самый любимый сериал:*

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.