Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Анонси"

Агенти впливу

31 серпня 2014, 12:00
Дата ефіру/події: Неділя, 31 серпня 12:00

«Агенти впливу» - програма журналістських розслідувань, де кожен журналіст - довірена особа, яка проникає в систему. Команда досвідчених репортерів здатна проникнути у будь ситуації , щоб особисто побачити і показати Вам те , про що інші лише здогадуються. «Агенти впливу» здатні не тільки переламати ситуацію, що створилася, але й зробити телеглядача своїм помічником, який може змінити реальність.

Ведучий – Олександр Бондарчук.

Ви втомилися боротися зі свавіллям? Стали заручником неписаних законів? Опинились у безнадійній ситуації? Пишіть на [email protected] або заповніть аплікаційну форму на нашому сайті. Разом з Вами ми покажемо правду і допоможемо вирішити Вашу проблему!

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
есть информация про ЧАЕС.махинации.оборона станции.все об командивании батальйона охраны станции.как они воруют схемы с дирекцыей станции.есть такой Корма Сергей.его телефон 0634864290.его сняли из командира спецназа что много знает и хотел помешать им.
николай 08.12.2014, 11:17 ответить
Прошу Вас помощи в выяснении ситуации про земельные паи.кудаделись земли запаса и как сельский совет разрешил орендатору орные земли зосажевать садком,ещё в сельсовете говорят мол никуданеобращайся, ато унас в роёне усё схвачено и заплачено.помогите пожалуйста разобратца в этой ситуации.будем очень Вам заранее благодарны.
Наш адрес Винницкая область,винницкий раён,село Малые крушлинцы.мой моб телефон 0979000522 Иван

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.